O meni

Sem Jasmina Skurjeni, rojena sem leta 1986. Živim na Ptuju. Po izobrazbi sem diplomirana ekonomistka, po duši pa slikarka in ustvarjalka.

Navdih za slikanje prihaja iz različnih stvari in smeri. Včasih se že zjutraj zbudim polna energije in navdiha, takrat lahko slikam cel dan. Navdih dobim velikokrat iz narave, drugih slik, včasih pa je dovolj le trenutek, ki pusti vtis. Rada tudi fotografiram, zato imam fotoaparat velikokrat pri sebi, da ne zamudim posebnih trenutkov.

Najraje slikam z akrilnimi barvami, ker se zelo hitro sušijo in z njimi ima slikar res veliko svobode. Pri modernih abstraktnih slikah uporabljam mešane tehnike, pri katerih uporabim poljubne materiale, ki dodajo svoj pridih k teksturi podlage/barve. Največ delam slik po naročilu, od modernih do povsem klasičnih.

Ko ne slikam sem mamica dvema malima živahnima škratoma. Z veseljem se mi pridružita pri mizi polni ustvarjalnih materialov. In jaz prav uživam, ko vidim iskrice v očeh in slišim: »Mami s čopičem bi risala!« Učita me, kako dragocen je ustvarjalni čas usmerjen skozi igro. In kako koristi njunemu razvoju. Navdušila sta me z našimi kreativnimi uricami, zato sem se odločila, da se tega lotim širše.

Dobrodošli na moji spletni strani in vljudno vabljeni k ogledu!razstave

Razstava v Destrniku

Razstava je bila pripravljen v sodelovanju s Turističnim društvom Destrnik. Razstavljena so bila dela Staneta Vičarja, Mojce Dajčman in moja.
Predstavila sem se z različnimi slikami od arhitekture, ambientnih slik in do abstrakcije. Otvoritev so popestrile tudi glasbene točke Jasmine in Urške Dajčman.

Razstava Na krilih umetnosti

Slike so bile razstavljene v prostorih knjižnice Lenart. Razstavo sem pripravila v sodelovanju z organizatorko Sandro Papež. Otvoritev so popestrile glasbene točke Sandre Papež in Teje Pukšič. Razstavljene in interpretirane so bile tudi pesmi Romana Maguše. Predstavljenih je bilo veliko slik z različno tematiko in tudi drugi manjši unikatni izdelki.

Dobrodelna razstava Slovenska medijska osebnost

Aprila 2012 sem s svojo sliko sodelovala v natečaju Slovenska medijska osebnost, ki ga je organiziral Slovenski svet ustvarjalnosti in slikar Rajko Ferk. Prijavljene slike so bile razstavljene v Hotelu Betnava. Na otvoritvi je potekal dobrodelni srečolov, za katerega smo svoja dela prispevali udeleženci natečaja.

Razstava Čudeži življenja

V letu 2011 sem imela svojo prvo razstavo, v sodelovanju s Tatjano Maguša, ki je prispevala fotografski del. Razstavljenih je bilo 12 slik in 18 fotografij, ki so se povezovale v zgodbo z naslovom Čudeži življenja. Vodilna misel, s katero sva pripravili najina dela, so bili drobni, vsakdanji trenutki, ki bogatijo življenje. Vsak trenutek, v katerem bivamo, je naš in edinstven. Vsak trenutek se okrog nas in v nas dogajajo velike stvari. Potrebno jih je le opaziti in začutiti.

stenske poslikave | poslikave otroških sob | večdelne stenske slike | unikatna darila | unikatne slike po naročilu | izdelava strani | Pravno obvestilo in piškotki